Off to bed

HAHAHAH asså jag sitter och asg för mig själv. Asså jag borde sova nu. HEHE gjort klart Svenskan nu. Bara 8482472842 st läxor kvar att göra EH. Åh jag är trött. fml asså. NightyNighty !! :)


HAHAHAHAHH FÖRLÅT.

ITS GOING TO BE SO AWESOME!

OINGNWÖONW LYCKLIG!! MAMMA HAR BESTÄLLT MIN SWEDEN ROCK FESTIVAL BILJETT :D 
2010 och 2011 bästa åren!!

2010 - såg jag Tokio Hotel för första gången!! Såg även KENT , U2 och Crashdïet live!
2011 - Sett Bring me the Horizon live! Ske få se Crashdïet & Hardcore Superstar 2 ggr i år! Och ska även få se Black Veil Brides live för första gången! Sen blir det en 3 veckors resa till Thailand, samt att jag går ut högstadiet!!! 8D

Ska börja blogga bättre, Har grymt mycket läxor för jag ligger efter hehe... Ska göra mitt Svenska reportage nu och försöka slita mig från Facebook och Tumblr! xd 




Happy? Yes I am

Varit lite off på bloggen senaste dagarna, sry för det hehe :3

Igår skulle jag gått med Emma till 035 men hon var sjuk så jag gick själv hähä, faktiskt roligt och bra band var det med, fick 2 tröjor för jag var med i juryn hahah. Double Desination och Crevation var bäst cc: Har ärligt talat inte gjort så mycket.. Vaknade faktiskt kl 11 idag HAHA tidigaste dagen ever typ.. Var snäll och följde med och handlade mat med mamma & pappa :)

Asså jag dör lite, jag kanske kan följa med Sofia, Alice och Julia på Sweden Rock Festival om det går bra för Alice och Julia, annars följer kanske pappa med och går fler dagar för att se Ozzy Osbourne med ehhh. jag är lycklig. Men det är bara kanske än så länge... häh.


Dag 15 - Min absoluta favoritfilm.

Det är den enklaste dagen hittils. Jag har 2 absoluta favorit filmer. Igår såg jag faktiskt My sisters keeper, och jag bölade igenom hela HAHA men seriöst så jäkla sorglig. Den är nu min favorit film, men en film jag ALLTID älskat och kommer alltid göra det är The notebook. Ingen film slår den. Det är den finaste och bästa filmen någonsin! 

Hehe föresten såg jag att det är samma person som gjort både The notebook och my sisters keeper.. Men jag rekomenderar dom verkligen. Okej det är gråt filmer men jag gillar sånna HEHE.. :) Lovar att ni kommer gråta bara av att se trailern till my sisters keeper. Hemskt men fin film..


REDAN VAKEN, TIDIGASTE DAGEN

Godmorgon!

Idag är det faktiskt första dagen jag får säga godmorgon hehe okej klockan är 1 snart men ändå , vaknade klockan 10 sen halv 12 (: Känns skönt att vara vaken och inte sova bort hela dagen..

Skulle åkt till Jessica bror vid 2 tiden men tydligen så har hon blivit sjuk, krya bror :3 Och jag som hade fixat mig och allt, tog mig tid att faktikst sminka mig idag hähä, jaja.. Blir väl dryga lite hemma sen kolla om Becca eller Åsa är hemma c: 

Nu ska jag platta och fixa till håret, hörs sen! Btw sry bloggade inte igår hehe sov typ xd

BARA 50 DAGAR KVAR! WOHO

IT'S SO FUCKING AMAZING!

MY JISSES JAG HAR EN BILJETT TILL THE  DARK DECADENCE TOUR! DEN 15 APRIL SKA JAG FÅ SE BÅDE CRASHDÏET OCH HARDCORE SUPERSTAR I GÖTEBORG HÄHÄHÄ :D

Ready for a heart heart heartbreak

Godmorgon! :D

Vaknade halv 3 typ. Somnade vid 4 inatt? Ja långa nätter hehe, men ska lägga mig senast kl 12 ikväll..faktiskt inte roligt att sova bort lovet ... 

Om ett tag så kommer Emma hit, vi ska planera allting inför konserten och vi ska beställa biljetterna hähä :) Toppen! Imorgon ska vi nog även till rockkarusellen och bara kanske vara i juryn på fredag :33

Jag måste bara säga att jag seriöst älskar boys like girls! åhhh <3 Kärlek på deras musik och texter! 
Och btw så sa Linda att you me at six ska förmodligen komma till Sverige i år!! ÅH Awesome isf!!! :D



ONLY FIFTYTHREE DAYS LEFT!

HELLU

Im home! Nä men för några timmar sen c: Vart med Becca en stund, mötte henne vid valhalla skolan och drog till hemköp och handlade, sen kollade vi på hela U2 360 DVDN. Awesome.. älskar U2, glömt hur grymma dom är!

Nu sitter jag och knarkar, you me at six, all time low, boys like girls, panic at the disco och mayday parade! så jevla bra!! :D

ÅH VIKTIGASTE I DETTA INLÄGGET ÄR ATT IMORGON SKA JAG OCH EMMA BESTÄLLA CRASHDÏET KONSERT BILJETTER! ELLER RÄTTARE SAGT CRASHDÏET,HARDCORE SUPERSTAR & THE 69 EYES BILJETTER!

åhhh så lycklig! Äntligen ska vi beställa dom! Sen ska jag träffa Emma imorgon så ska vi planera allting hehe kommer bli toppen! Längtar som fan! 53 dagar kvar nu!!! :D



Godmorgon...

eller inte godmorgon!

Godeftermiddag menmen. Vaknade för 20 minuter sen typ heh.. Nu ska jag äta frukost, duscha och fixa mig och sen dra till Becca och umgås med henne :) Känner att jag måste komma ut xd 

Ja jag har inte så mycket att säga förutom att jag städade faktiskt rummet igår hähä, pappa tvingade mig eh xd Och i i veckan blir det rockkarusellen, som även är GRATIS ahhah toppen ju!! 

BTW: Måste tipsa om en grymt bra film! Burlesque heter den!
Typisk tjej film men så jäkla bra!!

Gotta secret,Can you keep it?

Hey

Japp nu är det kväll och jag har som vanligt sovit bort hela dagen, ehhe nej jag vaknade inte nu utan vid klockan 3? Men jag somnade halv 6 imorse för jag låg och kollade på Pretty little liars, har hunnit ikapp alla avsnitten nu :33 Så nu har jag bara 1 avsnitt kvar, älskar den serien typ bästa efter OC faktiskt, eller den står lika med Csi miami på andra plats ;)

I veckan blir det formodligen rockkarusellen med Emma, heh Klara och Drömmarna ska spela på onsdagen eller torsdagen tror jag? HEEH kommer bli kul xd Emma jag kommer dö då om de spelar somma låtar igen, så dåliga! 

Nä nu ska jag duscha och äta en macka och kolla sista avsnittet av Pretty little liars, så spännande!
Tack Åsa för tipset! :P



Smoking In The Boys Room .

Heyy

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Mötley Crüe, smoking in the boys room <3 Älskar dom, måste se dom live någon gång, typ snart! Hehe :3 Hähähä åh Nikki Sixx är ju så snygg med eh xd c:

Alla är så osociala haha så jag ska typ bädda ned mig i sängen och kolla första avsnitten av pretty little liars. Den verkar as bra, enligt trailern iaf hehe :) Men vi skriver väl kanske i natt om jag inte kan sova, annars blir det imorgon! 

Godnatt så länge (:
hahahah älskar slutet när han tar peruken! xd

Grattis på födelsedagen Eric!

Jag lever!

Godmorgon eller godkväll hehe. Vaknade lite sent idag asså. Och tyvärr han jag inte in till stan för att träffa bror :c Ska strax duscha sen kanske sola och plugga lite matte så jag slipper det i veckan :)

Idag händer det förmodligen ingenting, känns så segt..hatar att sova för länge men somnade sent med. Får väl ta och kolla någon serie och umgås med familjen, ja det funkar väl.. Och förhoppningsvis ska vi beställa våra konsertbiljetter imorgon bitti! :D Yay! Vi har väntat jätte länge på det asså! Lite mer än 2 månader sen vi såg Crashdïet nu!

Och idag fyller Faktiskt Eric Young år! Grattis på 29 årsdagen? Slänger in en fin bild på vår favorit trummis!







Wir sind zurück,Wir bringen Glück!

Ja Jessica kan ju vara bra IBLAND när hon visar mig sån här bra musik ;) hähä. Dom är så grymt sköna och bra! Och sötsnygga! c: Vet inte men jag älskar tysk musik. Ja Tokio Hotel, Lafee, Samy Deluxe & nu Killerpilze :3 Nu ska jag typ sova kanske , men säger Natti Natti ändå.. :) Hörs imorgon innan jag drar till Jess c:


Dag 14 – Min favoritfödelsedag.

Jahapp då var det dags för ännu en dag, dag 14 då c:

Min absoluta favoritfödelsedag, måste faktiskt tänka lite. hähäh. Skulle väl först säga när jag blev 15 för jag fick moppen men jag har ju inte ens tagit kortet ännu haha!

Alltså jag har faktiskt ingen favoritfödelsedag, för visst är det roligt att få paket och så men sen tycker jag inte det är något märkvärdigt, samma varje år :3 Men om jag måste välja en så är det väl när jag blev hm 13 blir det de? När jag Lena och Markus var på köpcentumet i Phuket town och shoppade och massa sånt. När vi bodde i Thailand. åh Saknar dig Lena!! Kan inte vänta tills Juni-Juli :c Måste du bo så långt bort? 

Så här såg jag ut när jag var 13. Hähä. Okej mobba mig inte att jag är vit och bodde i Thailand. Jag vet redan det.


MAYBE IT'S NOT MY WEEKEND BUT IT COULD BE MY YEAR.

HEEELG,FREDAGSMYS,LOV,SOVA,MUSIK, KAN DET BLI BÄTTRE? NE!

Heej föresten hähä c: Inget bloggande idag inte, för idag var jag i skolan faktiskt. Svårt att tro jag vet eh. Har faktiskt varit social idag, har bara suttit vid datan i 1 timme..och det var på studiestugan, hehe skulle jobbat So menmen ja asså det går inte vara på internet utan att öppna det jävla facebook. Det har tagit över mitt liv, förjävligt :cc

Nu ska jag berätta vad jag gjort idag, bläddra ned om du inte orkar läsa hähhä. Jag var i skolan, var på en as sköön promenad med mamma i typ 1 timme? Hhöhö men det var bara jag som pratade typ. ovanligt. Sen var jag social men pappa en stund och sov i soffan i 2 timmar. Mamma bara gnäller när jag sover på dagen, men det är så skönt! Sen har jag ätit mat med familjen och kollat Parlamentet! Ja det var min dag :33 intressant jag vet.

MEN TILL DET BÄÄSTA AV ALLT. JAG VET ATT DU LÄSER HÄR INNAN OVAN HÄHÄHÄ. MEN EMMA FÅÅÅÅÅÅR GÅ PÅ CRASHDÏET OCH NU VÄNTAR VI BARA PÅ ELLINORS MAMMA SOM SKA SVARA I HELGEN SOM KOMMER SVARA JA HAR JAG BESTÄMT ! :D TOPPEN ELLER HUR!!

Och jag tycker att ni ska kommentera era latisar, ja jag skriver det i fet text för att ni ska fatta :)

Btw jag får inte/kan inte gå på Tokio Hotel 1 års träffen den 5 mars vilket suger hästkuk.


Riktiga män bär smink.

HAHAH kom tänk på en jätte rolig sak när jag såg denna bilden. HAHAH asså när Emma berättade för mig vad hon sagt till sin mamma. "Ja du skulle se honom så sööt, han hade nedsläppt hår..inget smink helt ofixad och inga klackar.." Carinas svar " Emma vet du hur det låter...." HAHA döör lite, okej så så roligt var det inte men sitter och skrattar för mig själv. Seriöst denna bilden gör att saker ploppar upp i huvudet på mig xD Ska inte gå in på Erik och Simons FB när jag är övertrött, bara sovit typ 3 timmar inatt hahaahha. 



Cuz I got your picture, im coming with you dear maria count me in.

HEY IGEN :3

3 Inlägg på en dag, wow typ rekord haha. Skriver väl här för att jag är uttråkad och har inget att göra, har kollat igenom hela facebook.. inte så intressant. Måste plugga tyska, borde egentligen göra det än att sitta och skriva här menmen. Tydligen så ska man skriva om en resa? Och på tyska. lycka till. Hm kanske ska skriva om Thailand, Spanien eller Turkiet? eh tror det får bli spanien xd Enklast och kommer ihåg mest från den resan och pallar inte skriva om Thailand :3

Ja nu ska jag göra någon nytta som att plugga tyska. ska iaf försöka. väntar på att mamma ska göra klart maten c:
saknardigsaknardigsaknardigsaknardigsomfansaknardig!



Januari 2010 vs Januari 2011..

Heey cc:

Sitter här och nyss kollat World tour of skåne med Johan Glans. Hähä underbar person är Johan! Skrattar alltid lika mycket :3 

Funderar på att fixa mig heh och sen dra ut på en promenad, känner för att komma ut en stund. Ska även plugga lite Tyska och somna i tid i natt. Somnade väl vid 10 igår, sen ställde klockan på halv 1 för att prata med Mathias som skulle åka till Mexico, kunde inte sen somna om och smsade typ ändan till klockan 3-4 på morgonen.. Somnade sen inte förän halv 6 på morgonen... Bra det. Men är faktiskt inte trött haha konstigt nog :P

Nä nu blir det duschen, äta och ut och gå. Imorgon blir det skolan sen lov. Rätt gött hähä.

Tja har förändrats mycket på ett år.. Januari 2010 - Januari 2011
Gillar förändringen iaf. phu att man såg ut så. nästan pinsamt ju.

Dag 13 - Det här är jag beroende utav.

Det finns massa saker jag är beroende av hähä. :P

Musik, känns som jag skrivit mycket om just musik haha. Men Tokio Hotel & Crashdïet! :3 Och att smsa och lypsyl xd Konstiga grejer iknow hehe xd 

Har inte mycket att skriva i detta inlägget, förutom att jag missar att vara med när Emma piercar örat för att jag är sjuk :c Och att jag har världs ont i magen just nu, sitter och glor på Parlamentet och Kvarteret Skatan :3



Dancing in the moonlight

I'm back! c:

Varit och solat och så nu, har inte orkat ställa mig i duschen ännu hehe c: På tal om att inte orka så känner jag bara för att städa och få rummet snyggt, men orkar inte haha. lol. Vågar inte visa bilder på mitt rum. Det ser verkligen hemskt ut, kläder på golvet överallt och typ mitt soffbord är överfullt av saker hähä. 

Ska städa i helgen tror jag...ehe.

Tror jag ska nörda msn ett tag sen duscha och äta kvällsmat :)
sista inlägget ikväll så godnatt på er finisar!
Saknar faktiskt min julstjärna liite :c




Snaaart sååå!

Heey c:

Veckan har varit kort känns det som redan onsdag. Fast har bara varit i skolan 1 dag menmen. Fast snart är det lov :D Och i helgen så kaaanske vi kan beställa konsertbiljetterna! Emma får förmodligen svar ikväll och Ellinor i helgen!! AWESOME 8D

Är så gryyymt taggad så det är inte sant! Hähähä satt och smsade med Emma innan idag, kommer bli så nice! Alla 3 ska sova över och tagga kvällen innan sen köa och paarty hähä =) Åh längtar som fasiken! 58 dagar kvar!!

Men nu ska jag dra ned och sola och efter det händer väl nog inte så mycket :)
Puss på er c:

Åhh sist jag solade var det helt creepy, fick typ panik för det jävla "taket" gick inte få upp haha, visst den stänger av sig efter en kvart men ändå. Dog lite haha.


Dag 12 – Mina drömmar.

Mina drömmar, ja. 

Min största dröm är att jobba med musik. Musik är det jag brinner för. På ett eller annat sätt vill jag jobba med det. Som ljudtekniker eller musikproducent. Ja sen så har jag andra drömmar, hehe asså det är väl ingen dröm direkt men någon gång så vill jag bo i Usa eller Australien :3  Och resa vill jag med göra cc: 

Höhöhö men min största dröm mååste vara att få träffa Tokio Hotel 8D

Ja det är väl det hehe :) ♥


Cry Your Eyes Out . .

Strax blir det dags för sängen :3

En seg kväll har det varit c: Lyssnat massa musik och degat. Åh vill på konsert nu. I natt åker ju Alice, Linda & Mira till Tyskland för att se All time low 2 ggr! Typ jätte avis o: hehe hoppas de får as kul! :)

Men om 59 dagar så kanske Jag, Emma & Ellinor befinner oss utanför Lisebergshallen för att se Crashdïet, Hardcore Superstar & The 69 eyes.

Nu ska jag sova. Puss på er sötnosar!




Alright, This Time, Just The Girls.

Heey :3

Nyss ätit macka och varm oboy, intressant eh ne men jag sitter och knarkar Lunachicks :3 They're freakin' awesome! Åhhh <3 

har inte haft något liv idag. Haft feber, sov till typ först 6 sen 10 sen 3 sen 4 haha :c Kommer inte kunna sova inatt. It sucks. Känner att jag inte har mycket intressant att säga, ahah fast det brukar jag inte ha menmen. Väntar på att Emma ska fråga sin mamma om konserten och att Ellinors mamma ska säga ja :3 Vill beställa biljetter nu!! Fast en sak har vi bestämmt jag och Emma. Vi ska ha beställt biljetter nu under lovet som kommer nästa vecka!!  

Gud tänk så är dom slut. Då dör jag. Seriöst. EH ja. 



Dag 11 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.

Nu ska jag inte rabbla upp 2 tusen låtar för det är nog mitt mest sannorlika svar hehe. Men ska välja några låtar, men det blir ju typ mest sånna "depp" låtar. Fråga mig inte varför men jag gillar att lyssna på sån musik hähä.

Okey here we go. :D

The man who can't be moved - The Script.

Your Gurdian Angel - The red jumpsuit apparatus
Try sleeping with a broken heart - Alicia Keys.



Sen även.
Tears dont fall - Bullet for my valentine.

Na Na Na (Na Na Na Na Na) - My Chmical Romance

In your shadow I can shine - Tokio Hotel
Phantomrider - Tokio Hotel



Ja det ett par (många) låtar. Seriöst svårt att välja några. Men dessa kan jag lyssna på om och om igen. Kan sitta och lyssna på samma låt en hel natt





happy valentines day!

Nu blir det sängen för min del. Phu somnade i soffa i 2 timmar innan i eftermiddags. Inte bra, kan inte sova på natten hehe men ska nog gå inatt. Måste gå upp kl 6 imorgonbitt, ska hinna duscha och fixa mig och göra klart HK läxan hähä :)

Idag var det visst alla hjärtans dag höhö, firade inte speciellt. Ända var väl att pappa hade köpt blommor till mamma och vi åt ihop, som inte händer ofta xd Nej nu ska jag borsta tänderna och soova. Trött som bara den :c 

Glad alla hjärtans dag alla fina personer!♥

Sleep tight!

Dag 10 – Mina syskon.

Syskon det har jag många av och det är kompliserat haha xd

Jag ska försöka förklara detta enkelt, hehe. Jag har 1 hel syster och 4 st halvsystrar.

♥ Emelie - Hon är min yngsta syster, då 96 alltså c: Min ändå helsyster heh. Liten och jobbig som småsykon är. hehe hon bor hemma hos oss då..

♥ Jenny - Min äldsta syster, eller halvsyster men vi räknar som helsyskon i min familj c: Hon är 28 tror jag haha bra koll jag har menmen xd Hon är syster på pappas sida då, bor i Göteborg :)

♥ Pernilla - Min näst äldsta syster, hon är 24 då och är Jennys riktiga syster c: Hon bor också i Göteborg, fast båda är från Halmstad =) Vi har inte alltid haft bra kontakt med dom när vi var små, men nu har vi jätte bra kontakt heh c:

Jadå kommer vi till det knepiga hur jag nu ska förklara det. Vet knappt faktiskt vad dom heter... :)

Tror dom heter Linda och Therese. Födda 89? så de blir 22 år I think. Tvillingar. Ena bor i Halmstad och den andra typ Örebro, sundsvall? vet inte eller kommer inte ihåg. Jag har iaf aldrig träffat dom i verkligheten. Jag skulle faktiskt vilja det någon dag i framtiden. De är ju faktiskt mina halvsyskon. Lixom Therese bor ju t.o.m i Halmstad lol. Jag har pratat lite med Therse på facebook, så de vet ju att vi finns.

Men varför jag aldrig träffat dom är för pappa har inte haft någon kontakt med dom alls. Orkar inte dra upp historian här för det är privat menmen. 

Ni är dom bästa som finns! Mina fina systrar

Pernilla & Jenny ♥



Emelie och Pernilla ♥

vill inte lägga upp bilder på Therese och Linda här..men dom är vääldigt lika pappa iaf och Emelie.

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ HÄR SERIÖÖÖST!!

Asså ääääntligen så har min snälla mamma fixat så vi kan gå på Crashdïet, Hardcore Superstar & the 69 eyes konserten!!!! Vi får sova hos mammas kompis Marina som även hämtar oss efter konserten och kör oss till tåget dagen efter!! Jag dööör bara liiite! Nu är det upp till Emma och Ellinors föräldrar att säga JA! 

ÅHHH om vi ska köööööaaa och det kommer bli myyys! EH fast det måste få först. Som de ska få! Annars dör vi. :O


Dont kill me. Im too young to die.

Varit hemma typ 1 timma nu :3 Hehe det var roligt och mys hemma hos Åsa c: Vi beställde pizza och kollade film. Först några fullfrys avsnitt sen typ 1 halvtimme av Eden Lake, ehe jag ville inte se klart den så vi satte igång A-team ist. Hehe den är braaig :3 Nu blir det nog bara chilla lite och kolla om alla inte lagt sig :3

Tack för en rolig kväll gänget ♥


Thailand - Ca 135 dagar!

Nu har man varit och solat och duschat. Ska snart föna & platta håret och sminka mig :3 Sen ikväll eller senare blir det dra hem till Åsa med Becca och käka pizza och se film hähä c: kommer bli mys =)

Åhh innan i morse satt vi och planerade massa vad vi ska göra i Thailand , åhh vi ska bada med rosa delfiner i Suratani och gå på kvällsmarknader i Bangkok och massa shopping centrum! Och sen ska jag brun, åhh kommer bli så skönt att komma till värmen :3 Saknar stranden :O Och sen ska vi åka tååg hähä åh alltid velat åka tåg i Thailand cc: 

Nu ska jag nog fixat mig och sätta igång Crashdïet på högsta volym...eh skiter i om mamma klagar :33

Kamala Beach - där har man spenderat många timmar c:
Vårat gamla hus i Thailand :3 - okej jag saknar väl det liiite hähä


Dag 9 – Min första kärlek

Första kärlek. Det måste varit på typ dagis men det räknar jag inte ehe. Men det måste varit Jakrid, typ 07-08? kommer seriöst inte ihåg haha. Men vi va tillsammans i 3 månader lol.

Finns inte mycket att skriva om det hähä men jag ska fixa mig sen sola och så =) Kanske Falkenberg idag vi får se.. annars blir det chill kväll med familjen och Daniel :3

Ha det bra! 


HAHA så såg jag ut då. öhm. Saknar det håret. :C

I change, people change.

Ibland längtar man bara tillbaka och vill vara liten igen :3 allt var mycket enklare då.
fast man är ändå nöjd vart man är. Önskar bara att tiden kunde gå lite snabbare.
Ja tiden har gått. eh inte trodde man att det skulle bli såhär c:

2001 - 2011

just a moment, just a second.

Akon. Brukar inte lyssna på rap och sånt, förutom typ eminem. Men Akon vissa av hans låtar,älskar dom. Seriöst kan sitta och lyssna på denna låten om och om igen. Typ en av mina favoritlåtar. Men det är väl bara för den påminner mig om vissa personer, menmen. 

Nobody wanna see us together, nobody thought we'd last forever
I feel I'm hopin' and prayin' things between us gon' get better.





Dag 8 – Ett ögonblick

Ett ögonblick, ja att välja ett blir väl svårt men ehm. Jag skulle väl säga när jag såg Bill Kaulitz i verkligheten, men det orkar ni nog inte läsa om och alla vet väl hur jag reagerade xd 

Men om jag ska välja ett så får det väl kanske bli, eh åh vad jobbigt det blir ett Tokio Hotel ögonblick!

Jag väljer när jag fick reda att Tokio Hotel skulle spela i sverige :P HEHE...

Jag kommer ihåg det som det vore igår ahaha asså jag var "sjuk" och satt i bilen med mamma och pappa. Pernilla smsade mig, alltså min storasyster. EHE asså fatta hon visste det före MIG DD: Iaf jag fick liiite hyperdamp och började böla HAHA. pinsamt. Men iaf ringde Emma och och dog väl också haha. Kommer seriöst aldrig glömma den dagen. Kändes som mitt hjärta stoppades när jag fick höra orden. TOKIO HOTEL SVERIGE 5 MARS NÄSTA ÅR. EH xd

Nu ska jag fortsätta kolla tv och göra lite te :3 ... Peace!
Jag och min fiiina Tokio Hotel biljett. Typ i Oktober - 09


Past bedtime.

Nu ska jag sova efter en väldigt seg och tråkig dag haha. 

Åkte skridskor, ramlade hahaha fail asså. Sen gjorde vi nationella i Svenska. Skrev väl klart efter 1 timme och 45 minuter :3 Det har regnat hela dagen, seriöst tråkigt och äckligt :c

Åh jag ska inte klaga en massa för imorgon är det FREDAG YAY. Ska leta upp mitt busskort och träffa Jesperbrooor i stan, och sen vid 7-8 tiden kommer Daniel kusin och ska hälsa på lite och fira Thailandresan hehe :3 Kommer bli skoj. Ska även hinna färga håret i helgen och gå på gymnasieöppethus lite här och där med syrran!

NU SKA JAG BORSTA TÄNDERNA OCH SOOVA :) PUSS!

SAKNAR SOMMAREN :CCCC


Dag 7 – Min bästa vän

Min bästa vän? Jag har nog ingen direkt bästisbästis som man hade när man var liten. Jag växte upp med Åsa, vi gjorde typ allting tillsammans innan men sen blev man äldre och jag flyttade till Thailand och båda fick nya och fler kompisar. 

Sen när jag kom hem så lärde jag även känna Becca, eh vi kom väl inte överrens så bra i början men nu är hon en av mina närmaste kompisar... Sen har jag även min mupp kompis Emma hehe, underbar hon med, Skrattar alltid när vi umgås :3 Men jag har väl 3 jätte närma vänner sen många mer ytliga. Men ingen riktig bästis :)

Så det är väl Åsa,Rebecca och Emma :3 Mina muppar 

Åsa & Emma.



Becca :3

GUD du måste skoja med mig.

Okej. Jag hoppas du skojar. Seriöst. eh.


Another Day, Another Night.

HEY

Skulle nästan hoppa i dusch men fick ett ryck att blogga idag ändå, höhö dagen har varit chill.

Imorgon kommer jag dö. Nationella upsatsen i Svenska är imorgon ju! EHE ge mig ett lycka till, slutbetyg here we come. Vill slå min svenska lärare typ.. 

Känns som jag har bloggtorka eller nått, ska jag fortsätta med 30 dagars saken? höh kom på att jag avslutade aldrig den, förlåt att bloggen är tråkig, men ni kan väl slänga iväg en kommentar så blir jag glad :)


Sommaren 2011, kom nu typ?

Seg dag idag.

Gjorde Nationella i svenska. Tror det gick bra, kanske. Var med Åsa och Becca efter skolan :3 Gick i skogen med zacke c: Var även och solade lite.. hhehe har inget att skriva idag. Pratade med bästa mupparna på kvällen hehe :)

Nu blir det duscha och sen sova. fan imorgon är det tyska, hata.

FAN VAD JAG SAKNAR SOMMAREN! heheh jag och Åsa sommaren 2009. ja man har väl förändrats en del.


SOLSTOLAR OCH ANDRA GREJER

HEHEH var med Emma idag, vid 4 tiden typ :3 Vi plockade upp hennes fina stransgrejsimojs, höhöhöh visst hade det varit fint att ha det när vi köar? xD HEEH 

Emmas hund är farlig. Tror Nikki ville döda mig eller nått xd Han är söt.. när han sover :)



Imorgon är det nationella i Svenska. Hoppas det går bra :3 fast det gör det nog eheheh. Ska typ nörda fb och msn nu... och lyssna massa braig musik! ÅH Backstreet boys<3<3<3


SÅ FIIIN EMMA ÄR
Sähär ser mitt hår ut nu ehe.
Gillar faktiskt det :3


Studiedag imorgon då, och nationella i svenska på tisdag

HEHE Ska sova nu...

Imorgon är jag ledig. Ska träffa Emma vid 4 typ, flumma och sånt skoj som vanligt :) Ska även träffa Åsa innan det tror jag.. hon ska färga håret på mig :3 Åsa är min personliga "hårfärgare" ehehe c:  Ska nog även hinna sola 20 minuter och även passa min sjuka katt...

ALLTSÅ en fullsmockad dag. Och jag ska hinna sova typ länge? eheh GODNATT 

ÄLSKAR BILDEN AHHAHA <3

And when I lose myself I think of you . . . .

Fan vad man är sämst. Glömde skriva att det var 11 månader igår, sen Tokio Hotel konserten :O
Kommer alltid älska Tokio Hotel även jag kanske inte lyssnar på dom lika mycket längre och dampar som innan..
Dom betyder iaf mycket för mig, tro det eller ej. <3


sleep is not necessary

Heey och godmorgon :3

Vaknade vid 12 typ. Ätit frukost med hela familjen idag :3 as länge sen sist ehe. 

Somnade vid typ 4 något inatt. Satt uppe och snackade med Maximilliam :3 Hehe var även med i deras crazy gruppkonversation xd Typ Maxi, Felix, Sebbe, Erik, & jag eheheh Roliga pojkar dom <3 :3 Det var även annat random folk med ibland.. Dom gjode min dag iaf :3

Idag ska jag typ fixa mig, någon gång.... Sen ska man vid 5 tiden dra till kyrkan hehe övernattning där :) Hoppas det blir skoj. :3
Viktig info: jag har as ont i halsen :(

Blir en fin bild på Jona från Bmth konserten :3 gillar han tröja ehehehe




Music Music and more Music

TACKTACKTACK CORNI ÄLSKAR DIG, UTAN DIG HADE JAG ALDRIG UPPTÄCKT HUR BRA JEFFREE STAR ÄR!


AT THE BMTH CONCERT.

HEEY.

Varit hos frissan idag och klippt mig. Typ tog bort sletet hår och fixade typ sidecut :3 Eller ah typ.. blev lite fail.
Ikväll blir det bara chilla framför datan ehe, sen blir det tacos.. mums :D

Imorgon ska man typ hjälpa till och övernatta med Kyrkis, Ska va med Sara & Mathilda där :)
Ganska kul kväll igår, ja vissa borde läsa historia kanske hehe om man tror Stockholms blodbad var mellan 1979-1990... lite fel ute va? ;) HEHE

Och VIKTIGASTE i inlägget.. Jag och Stella syns på BMTH konserten asså! ÅH bakgrundsbild nu va♥
Jag i grön/turkos tröja på balkongen och sen intryckt mellan Stella och typ en Ida som vi träffade där på andra bilden :)


Pure Love as hell.

HEHE asså grymt bra Demos av Crashdïet, älskar seriöst Scream, burn, die!! 
Fast tycker de ska släppa båda låtarna typ SNART? för jag vill höra heeela (a)
Tror Sångaren i Black Rain hade skrivit texten till Scream, burn, die? Eller har jag fel?

FAST DONT STOP ME NOW ÄR OCKSÅ GRYM!

Nu ska jag ta en macka och göra te , hehe slutade klockan 1 idag... Ikväll blir det KU i think, eller jo :)




TÄVLAR HOS KANDYLANDY

Är med och tävlar om en tisha från MyHysteria.se & KandyLandy :33
Vore awesome att vinna :D

Klicka på namnen så kommer ni dit c:

E.T Phone home! E.T Phone home!

HEHE fin rubrik va?

Vart i skolan idag, första gången denna veckan.. segt höll på somna på bilden heh :)

Efter skolan så drog jag med hem till Åsa och vi handlade bakpotatis & Pucko ehhe och drog hem till Becca för att kolla E.T, seriöst älska den filmen♥ Han är så gullig, åh när han pratar :33

Borde plugga So, eller plugga och plugga.. sammanfatta allt om min religion inför "redovisningen" imorgon men pallar inte just nu c: Aja ska typ dryga på fb ett tag till och sen kanske spela lite på gitarren eller nått :)

PUSS!


Just a part of it.

HEHE den andra videon var för stor att ladda upp så laddar upp den på youtube senare :)
Här kommer en liten del av hur galet det var igår kväll! :3


I've said it once. I've said it twice.

Nu ska jag äta frukost hehehe, och kolla busstiderna.. la nyss över videona från datorn :) HEHE här kommer av halv dålig bild på mig och Stella under konserten :3



BRING ME THE HORIZON AS GRYMMA LIVE!

Godmorgon!

Asså igår var så jävla grymt! Fyfan vi hade plats 3-4 ikön på balkongen! Träffade as schysst folk som vi köade med och stod med på konserten! Vi skit i att gå på signeringen för vi kände att vi inte skulle hinna :(

ASSÅ ÅH FYFAN VAD BRA DET VAR!!!, FÖRBANDEN VAR OCKSÅ GRYMMA! 8D BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE!:D

Jag missade typ slutet av konserten för det sista tåget hem fick hem 20 i 11 fyfan!!! Hoppas Stella har filmat lite av det. HAHA åh fyfan vad min nacke har ont idag haahh och hade migrän påvägen hem, eehm fast överlever även jag mådde sjuk dåligt efter! XD ahahha känns som man varit på ett gympapass xd 

Ska lägga in bilder och videos på datan sen... Nu ska jag fixa mig och sen vid 4 ska jag åka till tandläkaren, inte pep på det direkt xd

PUSS


RSS 2.0