rubrik?

Heellu!

Har varit dålig på att uppdatera igen. Inte typ för att någon läser men ändå haha... Skola som vanligt. Går 1an på estetik och media inriktning musikproduktion nu :3 Rätt kul. Mycket nytt folk och roliga grejer. Vi kommer få gå med tvfilm för vi är för få på musikproduktion hehe men det blir bara kul....

Händer inget speciellt intressant i mitt liv hahah. Ska ut och träffa Jenny nu när hon slutar sen typ sova. Heheh.
Hejdå.

inga bilder på stan. lame haha.

asdfghjkl dör.

Sitter och dör här nu. Tokio Hotel visades nyss på MTV world stage. Har sagt länge att jag hatar dom men jag hatälskar dom. åhåhå saknar dom som in iiii. Underbara Tokio Hotel. Kom till Sverige igen och gör mitt liv lite enklare att leva! Bills röst asfmapg. Inte lätt att vara fangirl ibland haha. Sitter och lyssnar på forever now. Sista låten i Göteborg. ÅH. Nej nu ska jag gå och dööö. 

HAHHA FETT STOR BILDEN BLEV..........



Cause im goin' down.

Heey. 

Sitter och lyssnar på The Pretty Reckless med syrran och käkar potatis hehe. Har nyss fått reda på min nya gymnasie klass och schemat... Ja kan ju säga att vi inte blir många hehe.. Jag och Ellinor sen 4 andra personer ja. Det kan nog bli chill ändå :3 Går typ till halv 4 - 4 alla dagar. Härligt!!!!!! 

Seriöst måste se The Pretty Reckless någon gång hehe även hennes konserter är liite vilda. Taylor är galet snygg iaf! Typ ge mig hennes utseende. 


Never give in. Never back down.

Woho nästan glömt bloggen igen hehe typiskt mig. 

Mina dagar är ofattbart tråkiga nu för tiden haha. typ sover till kl 2 på dagen och sitter uppe halva natten på twitter. Twitter har typ tagit över mitt liv. Har fått en liten stalker där<3 hahah. Han är snäll...och jobbig. 

Lyssnade på typ mindre än halva Love Line intervjun med Andy och Ashley imorse.. Älskar hur de uttalar sig haha. " fame has not made me a pedophile" och Ashley i en gamal intervju på warped tour "Who gets the most underaged pussy" Ashley - " We cant say that on tv"...."Please stop talking about it"... Men vet att dom bara ljuger hehehe. I alla fall tills Oktober ;) Okej ska inte skriva mera här hahah, bara förvånad att Ashley inte blockat oss på twitter, efter alla våra sex tweets hehehe. 

SNART BVB IGEN. 2 MÅNADER ASDFGHJKL 

All over again.

Börjar blogga igen. Haha saknar väl det antar jag. Och så behöver jag någonstans att skriva av mig på när jag inte kan dampa sönder med Sofia och Jinx på msn om Tyskland.

Som jag sa så blir det Black Veil Brides konserter i Tyskland i år! 17-18 Oktober i Hamburg & Berlin med Sofia, Jinx, Jessica och Karri! Kommer bli galet bäst!

Kommer inte blogga om lika lama grejer som sist hehe. Har raderat lite i arkivet och sen finns det kvar massa gamla inlägg som jag inte pallade ta bort.

Blir en über söt bild på Andy & Ash!

RSS 2.0