Första grillkvällen i år, as mysigt :D

HEEJ :D
Först var det skolan. Hade nationella Engelska ändan fram till lunch sen var det bara bild kvar. Slapp och enkel dag... Efter det stack jag till stan och handlade med päronen. Köpe även ny mascara, nödvändigt! hehe och ett par grå svarta leopard tights :D Ska nog ha dom på konserten.. c:

Sen drog jag hem till Åsa en stund, chillade lite där och sen drog vi vidare till Becca och Enja. Mysigt var det.. Grillade ute och spelade lite sommar låtar.. Kollade film och så.. Imorgon blir det bara slappa och Söndag blir det sture besök typ. Hehe. Det kommer lite bilder imorgon, för det går inte kopiera och spara Enjas foton från hennes fb :)

Ska snart sova. Natti natti :)
Prt Scr en bild, haha.



Nanana I Feel Like Dancin' Tonight

Heeey :D

Varit hemma idag ehehe, vaknade med ont i magen så bestämmde mig för att somna om och be mamma ringa skolan.. Dagen har varit lam, hatar att vara hemma egentligen.. Det är skönt de första timmarna då man får lite sovmorgon sen blir man bara uttråkad :( Missade bilden idag med, sugit.. bästa lektionen på hela veckan!

Funderar på att sova nu för klockan är snart 10, somnar alltid för sent så är jag helt död på morgonen. Inte skoj :c HAHAH föresten jag och Emma ska nog kanske se EMD i April. Jag vet tönt varning men vi har inget bättre för oss eheh xd 

BYEBYE SOV GOTT

CRASHDÏET OM 11 DAGAR, FUCKING AMAZING!


....HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY....

hejhejhejhej :)

Jag ska sluta be om ursäkt för att jag inte bloggar och säga att jag lovar massa för jag håller ändå inte det.. Var på läger i helgen i Kulltorp. Roligt och mysigt var det:) Var ledig igår också, tvättade åt mamma och gjorde klart svenskan på kvällen. 

Och så beställde mamma en varsin iphone 3GS till mig och Emelie :D Awesome c: Så de kommer denna veckan, man kan inte börja ringa på den förän den 2 maj för då byter vi abonnemang...Men ändå, ska även beställa 2 finfina skal från USA, med All time low och boys like girls :D

Dessa två, erkänn as söta!


RSS 2.0